- GośćGość
Mhroczne techniki Kaita.
Nie 29 Lip 2012, 22:32
Tōnan(kradzież)
Opis:
Anioł po opanowaniu swojej energii do pewnego stopnia potrafi ukraść i zaabsorbować technikę przeciwnika lub i nawet gdy jego życie jest niemal skończone samego wroga tym samym zmienić go w energie życiową i pochłonąć jego pozostałą manę, niestety tylko na krótką chwilę.
Efekt:
1 poziom: rozproszenie techniki przeciwnika koszt : 0,25*MP
2 poziom: wchłonięcie techniki przeciwnika i dodanie sobie tyle many ile wróg wydał na technikę( Oponent nadal traci manę oraz nawet jeżeli energia wykracza poza nasz pasek to zostaje, oczywiście tylko na czas walki) -1/15 hp tura
3 poziom: gdy hp wynosi mniej niż 1/4 pochłonięcie przeciwnika i dodanie sobie jego statów, pozostałego życia i MP. koszt: -1/3 Hp
Wymagania:
1 poziom: 3 lvl 10 skupienie
2 poziom: 6 lvl 30 skupienie
3 poziom: 12 lvl 60 skupienie
Użycie:
1 poziom: 3 razy na walkę co 3 tury
2 poziom: 2 razy na walkę co 5 tur
3 poziom: raz na walkę
Chyba nie przekoksiłem xd
Opis:
Anioł po opanowaniu swojej energii do pewnego stopnia potrafi ukraść i zaabsorbować technikę przeciwnika lub i nawet gdy jego życie jest niemal skończone samego wroga tym samym zmienić go w energie życiową i pochłonąć jego pozostałą manę, niestety tylko na krótką chwilę.
Efekt:
1 poziom: rozproszenie techniki przeciwnika koszt : 0,25*MP
2 poziom: wchłonięcie techniki przeciwnika i dodanie sobie tyle many ile wróg wydał na technikę( Oponent nadal traci manę oraz nawet jeżeli energia wykracza poza nasz pasek to zostaje, oczywiście tylko na czas walki) -1/15 hp tura
3 poziom: gdy hp wynosi mniej niż 1/4 pochłonięcie przeciwnika i dodanie sobie jego statów, pozostałego życia i MP. koszt: -1/3 Hp
Wymagania:
1 poziom: 3 lvl 10 skupienie
2 poziom: 6 lvl 30 skupienie
3 poziom: 12 lvl 60 skupienie
Użycie:
1 poziom: 3 razy na walkę co 3 tury
2 poziom: 2 razy na walkę co 5 tur
3 poziom: raz na walkę
Chyba nie przekoksiłem xd
- GośćGość
Re: Mhroczne techniki Kaita.
Nie 29 Lip 2012, 23:06
nie rozumiem sensu efektu. przykro mi
Edit:
jednak rozumiem... Al mi to wytłumaczył łopatologicznie.... więc jakoś wbił do głowy... tak przynajmniej myślę...
...
...
z tego co mówił ... technika jest koksiarska ... więc zmieniłabym wymagania troszeczkę w górę... no i koszt poziomu 2: -1/15 hp tura ---> będzie Ci się chciało przeliczać? Za dużo ułamków to nie zdrowo!
...
...
w sumie ładnie, tylko ułamek mi się nie podoba.
Edit:
jednak rozumiem... Al mi to wytłumaczył łopatologicznie.... więc jakoś wbił do głowy... tak przynajmniej myślę...
...
...
z tego co mówił ... technika jest koksiarska ... więc zmieniłabym wymagania troszeczkę w górę... no i koszt poziomu 2: -1/15 hp tura ---> będzie Ci się chciało przeliczać? Za dużo ułamków to nie zdrowo!
...
...
w sumie ładnie, tylko ułamek mi się nie podoba.
- GośćGość
Re: Mhroczne techniki Kaita.
Pon 30 Lip 2012, 07:37
to może tak:
w drugim poziomie co turę dostaję 25% z dmg które przeciwnik miał mi zadać
w drugim poziomie co turę dostaję 25% z dmg które przeciwnik miał mi zadać
Pozwolenia na tym forum: