Akceptacja Regulaminu
Nie 18 Lis 2012, 14:04
Tutaj akceptujecie regulamin jeśli został on uprzednio PRZECZYTANY. Czy się z nim zapoznaliście wyjdzie prędzej czy później.
- Rin
- Liczba Postów : 79
POSTAĆ:
HP:
(50/50)
Mana:
(150/150)
Strój: brązowa kurtka, czerwony szal, jeansowa spódniczka, kozaki brązowe na płaskim i białe grubsze rajstopy
Re: Akceptacja Regulaminu
Nie 18 Lis 2012, 20:41
jasna sprawa
Nie 18 Lis 2012, 21:52
No błagam, czy ja muszę przez to przechodzić? Pisałam go, więc chyba jasne, że też przeczytałam.
- GośćGość
Wto 20 Lis 2012, 00:27
Żeby nie było, że władza jest ponad ludźmi. Przeczytany, zrozumiany, zaakceptowany.
- GośćGość
Wto 22 Sty 2013, 16:59
Nie dadzą skończyć KP, a karzą akceptować. Niech będzie akceptuję.
Nie 24 Lis 2013, 14:38
Po wystartowaniu forum będziecie musieli jeszcze raz zaakceptować regulamin.
Sro 27 Lis 2013, 20:08
Przeczytane i jeszcze raz zapoznanie się z treścią przebiegło pomyślnie
Sro 27 Lis 2013, 20:10
Przechodziła akurat ulicami Oroki, kiedy natrafiła na tablicę z wiadomościami, na której znajdowało się wiele kartek, a większość z nich była opisana: Regulamin. Musiał go napisać okrutny burmistrz tego miasta, który uwielbia wymierzać kary złapanym przez tutejszą policję za nieprzestrzeganie regulaminu. Oczywistym jest, że regulamin należy przestrzegać, żeby nie trafić do więzienia lub nie wyświadczyć przysługi tej mendzie uwielbiającej oglądać palonych żywcem na krześle elektrycznym ludzi, demonów, wampirów i inne rasy Seishi. Oczywiście Takishita woli znać regulamin nie tylko dla tego. Pragnie złapać tych którzy rzekomo to prawo wymierzają na gorącym uczynku... Cóż dziewczyna ma dziwną osobowość, ale jeszcze dziwniejsze rzeczy się zdarzą w przyszłości. Później zauważyła ekran dotykowy, gdzie było wyświetlone: Przeczytałeś/aś? Podpisz się. Kamerka wymierzona była na tablicę. Lepiej było zrobić jak nakazano. Podpisała i odeszła. Oczywiście podpis znaczył, że akceptuje, bo co innego zrobić. Trzeba jakoś żyć - powiedziałby premier.
Takishita
Takishita
Sro 27 Lis 2013, 20:56
Ny-Ny skrobie coś pazurem na papierze
Przeczytane
Ny-Ny
Przeczytane
Ny-Ny
Czw 28 Lis 2013, 19:13
Z radością przeczytałam, zrozumiałam i zaakceptowałam.
- Rin
POSTAĆ:
HP:
(50/50)
Mana:
(150/150)
Strój: brązowa kurtka, czerwony szal, jeansowa spódniczka, kozaki brązowe na płaskim i białe grubsze rajstopy
Czw 28 Lis 2013, 23:14
No dobra już, zagram z wami, wszystko jasne, szykujcie się na powrót słodyczy w jeszcze milszym wydaniu!
- Rin
POSTAĆ:
HP:
(50/50)
Mana:
(150/150)
Pią 06 Gru 2013, 23:54
pewka, chciałam sobie później poedytować,ale dobrze jest
- GośćGość
Nie 01 Cze 2014, 18:05
Przeczytane, zrozumiane i zaakceptowane
Z poważaniem, Aetanael
Z poważaniem, Aetanael
- Jikken
- Liczba Postów : 14
POSTAĆ:
HP:
(50/50)
Mana:
(150/150)
Strój: Nosi dopasowany bezrękawnik koloru czarnego z białym paskiem w czarne prążki przypominające jego własne, proste i białe uzębienie. Na prawą dłoń ubiera fioletową rękawiczkę. Spodnie są luźne, lekko bufiaste jak alladynki, ciemnofioletowe. Buty nie mają twardych podeszw, aby nie zgrzytały przy chodzeniu, nie mniej są wytrzymałe i dopasowane do stóp.
Sob 07 Sie 2021, 11:29
Akceptuję.
Pozwolenia na tym forum: