Co mówi avatar?
Wto 20 Lis 2012, 21:39
Gra ta polega na opisaniu avatara osoby poprzedzającej z perspektywy takiej, co mogłaby mówić dana postać na obrazku.
Re: Co mówi avatar?
Wto 20 Lis 2012, 23:04
- Uwiodę cię wzrokiem, a jeśli to nie zadziała pokażę ci klatę...
- GośćGość
Wto 20 Lis 2012, 23:49
-Nie zwracaj uwagi na dziwne znaki na mojej twarzy. Tak na prawdę jestem dobra i miła, nie masz czego się bać.
Sro 21 Lis 2012, 15:52
- Co za popie***ona zjeb**a niebieska kulka pojawiła mi się PRZY twarzy? Chyba ktoś tu ochu**ł. Zaraz rozje**e ten system i ją kur**a złapie, zabiję, Zgwał**e w ucho, nie wiem co jeszcze. Tylko kto kur**a widział takie rzeczy, żeby się działy w takim normalnym zjeb***ym świecie... EXCALIBUR ATACK!
- GośćGość
Sro 21 Lis 2012, 15:59
-Ciemno jak w dup**. Głupia mgła, a tak wogóle to gdzie znikł mój kapelusz? Gdzie ja do chole** jestem?
Sro 21 Lis 2012, 16:41
ku*a ta kulka nadal tu jest... Lepiej się już odsunę... A TAM PO MOJEJ PRAWEJ TO CO?! chol... Napisy końcowe juz puszczają... Jaj ja nienawidzę tych pier**ch, zjeb**ch reklam... A zresztą zdążę się wreszcie wyspać, bo tak niewyraźnie widzę...
Bez przesady, nie spamujcie tak. ~ Shiyu
Bez przesady, nie spamujcie tak. ~ Shiyu
- GośćGość
Nie 25 Lis 2012, 13:41
piździ.. czy musi tak piździć? Głupia zima. Czemu wziąłem tylko płaszcz... [!]
Nie 25 Lis 2012, 14:00
- Jak za chwilę nie odwrócisz oczu od moich cycków dowiesz się jak bardzo boli kulka między oczami!
Nie 25 Lis 2012, 18:16
Jaki on piękny, te włosy, te usta, te wargi... Nawet serce bije mocniej, szybciej, aż boje się ze wyskoczy. Czy jednak ten ideał istnieje? Ciekawo jak ma na imię. Tylko szkoda, że go nie znam...
Nie 25 Lis 2012, 18:55
"Znikam we mgle lepiej niż plama po Vizirze"
Sorry, tak mnie natchnęło xD
Sorry, tak mnie natchnęło xD
Pon 03 Gru 2012, 21:07
Do mężczyzn: " Jak myślisz co jest twojego takiej wielkości?" (I ten uśmieszek jego mówi wszystko)
Do kobiet: " Ja mam jedną rączkę tu, zgadnij gdzie mam drugą..." ( Wskazówka a może nie: ktoś jest za mną...)
Do kobiet: " Ja mam jedną rączkę tu, zgadnij gdzie mam drugą..." ( Wskazówka a może nie: ktoś jest za mną...)
- GośćGość
Czw 26 Lis 2020, 15:17
"Prawdę mówiąc nie wiem co masz na twarzy, może idź z tym do lekarza?"
Pozwolenia na tym forum: