- GośćGość
Technika Tokajiego
Czw 24 Maj 2012, 22:06
Obrona absolutna
Opis: Na około użytkownika techniki tworzy się wielki i WIDOCZNY gołym okiem huragan. Wygląda bardziej jak ciemnoszare chmury, które w około niego szybko się poruszają. Dzięki tej technice może obronić się przed każdym atakiem/zaklęciem/techniką. Przy ataku fizycznym, odpycha przeciwnika w dal, a przy zaklęciu/technice, pochłania jego energię i rozprasza w powietrzu.
Zdjęcie w moich statystykach. Coś w tym stylu.
Efekt: Obrona przed każdym atakiem/zaklęciem/techniką. Koszt=0,35*MP
Wymagania: 9 lvl, 50 skupienia
Użycie: Raz w walce.
Taka moja wizja własnej techniki. Wszystko jeszcze można zmienić. Mam na później też przygotowaną jeszcze jedną technikę, ale się jeszcze zastanowię, czy będę ją chciał xD. Co o tym uważacie?
Opis: Na około użytkownika techniki tworzy się wielki i WIDOCZNY gołym okiem huragan. Wygląda bardziej jak ciemnoszare chmury, które w około niego szybko się poruszają. Dzięki tej technice może obronić się przed każdym atakiem/zaklęciem/techniką. Przy ataku fizycznym, odpycha przeciwnika w dal, a przy zaklęciu/technice, pochłania jego energię i rozprasza w powietrzu.
Zdjęcie w moich statystykach. Coś w tym stylu.
Efekt: Obrona przed każdym atakiem/zaklęciem/techniką. Koszt=0,35*MP
Wymagania: 9 lvl, 50 skupienia
Użycie: Raz w walce.
Taka moja wizja własnej techniki. Wszystko jeszcze można zmienić. Mam na później też przygotowaną jeszcze jedną technikę, ale się jeszcze zastanowię, czy będę ją chciał xD. Co o tym uważacie?
- GośćGość
Re: Technika Tokajiego
Czw 24 Maj 2012, 22:42
Wymagania na pewno większe. Ochrona przed atakiem ORAZ magią to duża zaleta techniki. 8 albo wyższy lvl.
Użycie dałbym, że raz w walce przed atakiem magicznym, a raz - przed walczącym typem.
Póki co tyle uwag ode mnie
Użycie dałbym, że raz w walce przed atakiem magicznym, a raz - przed walczącym typem.
Póki co tyle uwag ode mnie
Czw 24 Maj 2012, 22:55
A ja bym dała użycie raz na walkę i dziękuję za uwagę.
Uwag w sumie nie mam więcej... Aaon napisał wszystko.
Uwag w sumie nie mam więcej... Aaon napisał wszystko.
- GośćGość
Pią 25 Maj 2012, 13:55
Czyli 9 lvl, 50 skupienia i raz w walce, pasi? xd
Pozwolenia na tym forum: